top of page

Weddingplanner

Met mijn ervaring en oplossingsgericht denken zorg ik dat jullie bruiloft een succes wordt!

TouchofGreen-420.jpg
Wedding Photography

Weddingplanner full Service

Samen gaan we aan de slag. 

 

We beginnen met een kennismaking waarin we gaan  brainstormen, Ik help  jullie met het opstellen van de dagindeling en kom ik met aanvullende ideëen voor jullie dag.

 

Vervolgens gaan we samen de locatie(s) bezoeken, en maak ik voor jullie een overzichtelijke planning met to-do lijsten en zorg ik dat jullie binnen de planning en jullie budget blijven. 

Uiteraard stel ik een draaiboek op, heb ik contact met leveranciers en natuurlijk zorg ik ervoor dat alles op de dag zelf vanaf het begin tot het einde goed verloopt en dat zowel jullie als jullie gasten niks te kort komen. 

 

Door mijn ervaring bij vele bruiloften kan ik jullie op maat ondersteunen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. 

Beach Wedding

Ceremoniemeester

Welkom op jullie dag! 

Maar natuurlijk ook een speciale dag voor jullie vrienden en familie. Iedereen wilt graag jullie liefde samen vieren.  Als ceremoniemeester heb je veel verantwoordelijkheden. Daarom kun je mij daarvoor inhuren zodat jij en jouw beste vriendin ook volop kan genieten van deze bijzondere en liefdevolle dag!  

 

Voor een vast bedrag maak ik samen met jullie een draaiboek, alle leveranciers worden 1 week van tevoren door mij benaderd en alle afspraken nogmaals herhaald, op jullie dag ben ik de gehele dag aanwezig en ben ik het contactpersoon voor alle leveranciers. Op deze manier hebben jullie geen stress vlak voor je bruiloft en op de dag zelf kan iedereen genieten van jullie feestje! 

 

Wil je weten of ik beschikbaar ben, maak vrijblijvend een kennismaking afspraak. 

Beach Wedding
Holding Hands

Adviesgesprek

Wat leuk jullie zijn zelf begonnen met het plannen van jullie bruiloft! 

 

Zoals je wellicht al gemerkt hebt is het hartstikke leuk om zelf te regelen maar kom je er ook achter dat het veel tijd kost. Ook hebben jullie nu al veel keuzes zoals trouwlocatie, trouwdatum, leveranciers waarvan je nog niet zeker weet welke je moet maken. 

 

Jullie bepalen zelf waarmee jullie op weg geholpen willen worden. 

Willen jullie een algemeen opstart advies of juist hulp bij het vinden van locaties of de juiste leverancier, alles kan en mag. 

 

Ik vertel jullie graag meer en help jullie een stapje in de goede richting zodat jullie met genoeg tips weer door kunnen met het organiseren van jullie bruiloft. 

 

Meerdere adviesgesprekken nodig? Dat kan natuurlijk ook! 

bottom of page