top of page
  • Foto van schrijverEline

Weddingplanner | Eline

Het is maart! Eindelijk! De lente bloementjes beginnen te groeien, de zon is er steeds vaker en de temperatuur gaat ook nog eens omhoog. Heerlijk, ik hou er van! Het geeft mij zoveel energie om lekker aan de slag te gaan met een nieuw hoofdstuk. En dat hoofdstuk heet Weddingplanner.


Mijn bedrijf Experience More Events bestaat al bijna een jaar. 1 april 2022 om precies te zijn.

De eerste paar maanden heb ik mij vooral gefocusseerd op inkomsten en dankzij Melissa heb ik dit tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik werk in een fantastisch team en we doen hele leuke live en online events.


Daarnaast ben ik als freelancer aan de slag gegaan bij verschillende evenementen locaties met als focus bruiloften natuurlijk! Wat ja, daar ligt mijn droom! Voorheen werkte ik in loondienst als Party Manager maar nu kan ik dit doen vanuit mijn bedrijf en daar ben ik zo ontzettend blij mee en onwijs trots op!


De volgende stap is om als professionele weddingplanner te gaan knallen. Zoals ik inmiddels al vaak heb gehoord #gewoondoen! Dus hoppa aan de slag ermee.


Website en e-mail adres online, mooie foto's maken, connecties aangaan met collega weddingplanners, contact leggen met leveranciers die ik nog ken van mijn werk als party manager enzovoorts.

Ondertussen druk met het volgen van talloze online webinars over hoe je je weddingplanner business een kick start geeft en hoe je jezelf op instagram kan profileren! Er valt nog veel te leren dat is 1 ding wat zeker is.


En nu, nu ben ik opzoek naar jouw! En ik weet het zeker jij bent opzoek naar mij! Gefeliciteerd! Jij gaat binnenkort trouwen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Geloof me ik snap je helemaal want dat heb ik ervaren met mijn bedrijf opstarten. Daarom ben ik daar om jouw daarin te ondersteunen op jouw manier. We beginnen met een kennismakingsgesprek en vanaf daar kijken we verder naar wat jullie wensen zijn en waarin ik jullie kan assisteren. Denk je nu, lieve Eline helemaal leuk dit maar ik wil het toch helemaal zelf doen maar juist op de dag zelf geen stress voor ervaren voor mij en mijn vrienden, dat kan natuurlijk ook ik ben daar voor jouw als ceremoniemeester.Wil je weten wat mijn droom bruiloft is? En hoe ik jullie kan helpen die van jullie waar te gaan maken?


Let's meet! Stuur mij een e-mail, DM of bel!

Ik ben er klaar voor jij ook?


Liefs,

Eline25 weergaven0 opmerkingen
bottom of page