top of page

Ceremoniemeester

Welkom op jullie dag! 

Maar natuurlijk ook een speciale dag voor jullie vrienden en familie. Iedereen wilt graag jullie liefde samen vieren.  Als ceremoniemeester heb je veel verantwoordelijkheden. Daarom kun je mij daarvoor inhuren zodat jij en jouw beste vriendin ook volop kan genieten van deze bijzondere en liefdevolle dag!  

 

Voor een vast bedrag maak ik samen met jullie een draaiboek, alle leveranciers worden 1 week van tevoren door mij benaderd en alle afspraken nogmaals herhaald, op jullie dag ben ik de gehele dag aanwezig en ben ik het contactpersoon voor alle leveranciers. Op deze manier hebben jullie geen stress vlak voor je bruiloft en op de dag zelf kan iedereen genieten van jullie feestje! 

 

Wil je weten of ik beschikbaar ben, maak vrijblijvend een kennismaking afspraak. 

Beach Wedding

In aanloop naar jullie bijzondere dag bespreken we al jullie wensen. Ik geef jullie advies en stel alternatieve voor zodat jullie over alles nagedacht hebben. Jullie maken de keuzes. De planning, het draaiboek en het regelen en ontzorgen van alles wat er op jullie dag staat te gebeuren kunnen jullie met een gerust hart aan mij overlaten. Het belangrijkste is dat jullie van begin tot einde volledig ontzorgd worden en volop kunnen genieten van jullie meest bijzondere en magische dag!

 

 

 • Vanaf ongeveer 2 maanden voor jullie bruiloft neem ik het contact met leveranciers over.

 • Samen bezoeken we jullie trouwlocatie, zodat ik van alle details op de hoogte ben.

 • Ik controleer alle gemaakte afspraken met leveranciers.

 • Het complete draaiboek stuur ik toe aan alle leveranciers zodat iedereen goed op de hoogte is en alles op de dag van de bruiloft soepel verloopt. 

 • Jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van mijn adviezen en oplossingen die ik jullie als professionele ceremoniemeester kan bieden. 

 • Voor jullie gasten ben ik ook vooraf het aanspreekpunt. Ze kunnen met mij als jullie ceremoniemeester afstemmen over verrassingen die ze voor jullie willen organiseren, of als ze nog vragen hebben over de dresscode of cadeauwensen kunnen ze bij mij terecht. 

 • In de laatste weken voor de bruiloft hebben we extra veel contact om alle puntjes op de i te zetten. 

 

Op jullie bijzondere dag

 • Samen overleggen we van wanneer tot wanneer jullie mij als jullie professionele ceremoniemeester aanwezig willen hebben op jullie bruiloft. Dit kan de gehele dag zijn - voordat jullie arriveren op locatie tot aan jullie vertrek bij de locatie- of een gedeelte van de dag. - Ontvangst van de gasten tot aan halverwege de feestavond -.

 • Voor zowel de gasten als de locatie als de leveranciers zal ik het aaspreekpunt zijn op de dag van de bruiloft. Zodat jullie volledig ontzorgd zijn en volop kunnen genieten!

 • Uiteraard ben ik de dag zelf als jullie ceremoniemeester aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en jullie alle tijd hebben om te genieten van elkaar en jullie gasten. 

 • Ik houd de planning bij, los problemen op voordat ze er zijn, ik leg de laatste hand aan de styling en ik zorg ervoor dat jullie niks vergeten. Denk aan jullie trouwringen, bruidsboeket, lippenstift en alles wat voor jullie belangrijk is op jullie bijzondere dag!

 • Mijn doel: Is dat jullie vanaf het begin tot het einde volledig ontzorgd worden en volop kunnen genieten van jullie meest bijzondere en magische dag! 

Vanaf €1795,- Excl. BTW

Note: Tarief is in overleg bespreekbaar.

bottom of page