top of page

Weddingplanner Full Serive

Samen gaan we aan de slag. 

 

We beginnen met een kennismaking waarin we gaan  brainstormen, Ik help  jullie met het opstellen van de dagindeling en kom ik met aanvullende ideëen voor jullie dag.

 

Vervolgens gaan we samen de locatie(s) bezoeken, en maak ik voor jullie een overzichtelijke planning met to-do lijsten en zorg ik dat jullie binnen de planning en jullie budget blijven. 

Uiteraard stel ik een draaiboek op, heb ik contact met leveranciers en natuurlijk zorg ik ervoor dat alles op de dag zelf vanaf het begin tot het einde goed verloopt en dat zowel jullie als jullie gasten niks te kort komen. 

 

Door mijn ervaring bij vele bruiloften kan ik jullie op maat ondersteunen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. 

Wedding Photography

In aanloop naar jullie bijzondere dag bespreken we al jullie wensen. Ik geef jullie advies en stel alternatieve voor zodat jullie over alles nagedacht hebben. Jullie maken de keuzes. De planning, het draaiboek en het bewaken van jullie budget kunnen jullie aan mij overlaten. Het belangrijkste is dat jullie van begin tot einde volledig ontzorgd worden en volop kunnen genieten van jullie meest bijzondere en magische dag!

 

 

  • Als weddingplanner zorg ik ervoor dat alles zowel voor, tijdens als na jullie bruiloft tot in de puntjes is verzorgd. Van de meest magische locatie, tot de beste fotografen, tot en met jullie meest bijzondere dag, jullie bruiloft.

  • Ik vraag offertes op, check overeenkomsten en facturen en bewaak jullie budget. 

  • Door middel van mijn huwelijksplanner houd ik alles voor jullie in de gaten en geef ik een seintje wanneer er weer actie ondernomen moet worden.

  • Onbeperkt mail, bel en app contact om gedurende het voortraject met elkaar te kunnen sparren en ideeën uit te wisselen. 

  • Kwaliteit en oog voor detail zijn eigenschappen die mij als jullie professionele weddingplanner gaan helpen. 

  • Ook kun je onbeperkt gebruik maken van mijn adviezen en oplossingen die ik jullie als professionele weddingplanner kan bieden. 

  • Ik maak een compleet en overzichtelijk draaiboek en deze deel ik ook met alle leveranciers zodat alles op jullie bijzondere dag soepel verloopt. 

  • Voor zowel de gasten als de locatie als de leveranciers zal ik het aaspreekpunt zijn op de dag van de bruiloft. Zodat jullie volledig ontzorgd zijn en volop kunnen genieten!

  • Uiteraard ben ik de dag zelf als jullie weddingplanner aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en jullie alle tijd hebben om te genieten van elkaar en jullie gasten. 

  • Mijn doel: Is dat jullie vanaf het begin tot het einde volledig ontzorgd worden en volop kunnen genieten van jullie meest bijzondere en magische dag! 

Vanaf €3500,- Excl. 21% BTW.

Note: Tarief in overleg bespreekbaar. 

bottom of page